Stephanie Laurens Zapeljivčeva ponudba Kiroja - spletna knjigarna


E-NOVICE

Vpišite vaš epoštni naslov:
Naročite se na epoštne novičke in bodite redno obveščeni o vseh novostih, akcijah in popustih.
Knjige v tej kategoriji:
Nahajate se v kategoriji: / Kiroja
Stephanie Laurens Zapeljivčeva ponudba

Stephanie Laurens Zapeljivčeva ponudba
Večja slika Večja slika


Demon Cynster je prisegel, da ne bo nikoli podlegel ljubezni, ko se pred njim pojavi Felicity Parteger in ga prosi za pomoč. Čeprav se je spominja kot drobne deklice, mu zdaj stoji nasproti dama bujnih oblin in sijočih oči, ki je še kako vredna njegove pozornosti.

Felicity se zaveda, da je Demon lahkoživec in zapeljivec, vendar ji lahko edino on pomaga rešiti prijatelja v težavah. Dobro ve, da ji elegantni in brezbrižni samec ne bo nikoli dal ljubezni, ki jo išče, čeprav ji povsem nepričakovano in brez potrebe ponudi poroko. Felicity zavrača zakon iz dolžnosti z njim, vendar čuti žgoče in neustavljivo poželenje, kadarkoli jo objame.

Toda ali bo za uspešno zvezo zadoščala samo strast, pa čeprav je moški Demon?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


1. marec 1820

Newmarket, Suffolk

 

Končno je svoboden! Uspelo mu je pobegniti.

Harold Henry Cynster, ki so ga vsi klicali Demon, celo njegova mati v trenutkih slabosti, se je domišljavo nasmehnil in zmagoslavno ustavil dvokolesnik na dvorišču za konjušnico v Newmarketu. Služabniku Gilliesu, ki je skočil iz zadnjega dela elegantne kočije, je vrgel vajeti in stopil na tlakovce. Dobre volje je ljubeče pobožal bleščeč kožuh vodilnega rjavca v vpregi in posedovalno premeril svoje dvorišče.

V bližini ni bilo nobene spletkarske mame ali neodobravajoče hčere s predirnimi očmi.

Še zadnjič je potrepljal konja po plečih in odšel proti odprtim zadnjim vratom hleva. Bil je nenavadno zadovoljen, ko je sredi dneva odšel iz Londona in mu je veter odpihnil iz glave misel na sladki parfum pohotne grofice. Z velikim zadovoljstvom je zapustil plesne dvorane, zabave in nešteto pasti, s katerimi so skušale spletkarske mame ujeti gospode za hčerke. Njihovim spletkam se je zlahka izognil, vendar je zadnje čase v zraku visela nevarnost, ki je ni mogel prezreti.

Najprej je doletelo njegovega bratranca Vraga, nato rodnega brata Petelina in zdaj njegovega najljubšega bratranca Richarda. Kdo izmed izbrane šesterice Bara Cynster, kakor so jih klicali v visoki družbi, si bo naslednji zapečatil usodo in pristal v naročju ljubeče žene?

Kdorkoli že, samo da ne bo on.

Obstal je pred odprtimi vrati konjušnice in se razgledal. Mežikal je v poševne sončne žarke. Nekaj njegovih konjev se je sprehajalo v ogradi pod nadzorom hlapcev. Na Goljavi so dirjali konji iz drugih hlevov pod budnim očesom lastnikov in vaditeljev.

Prizor je bil povsem moški. Zdelo se mu je skoraj ironično, ker se je počutil tako domače in sproščeno. Težko bi trdil, da ne mara žensk, se ne druži z njimi ali jim ne posveča veliko časa. Ni mogel zanikati, da je užival v osvajanju in zapeljevanju žensk. Navsezadnje je bil pravi Cynster.

Nasmehnil se je. To je bilo sicer res, vendar ni bilo vse.

Medtem ko so se drugi člani Bara Cynster kot bogati gospodje imenitnega rodu sprijaznili s tem, da se bodo nekoč poročili in imeli družino v skladu s  častitljivim običajem, se je trdno odločil, da bo ravnal drugače. Prisegel si je, da se ne bo nikoli oženil. Nikoli ne bo izzival usode, ki so se ji upirali in ji nazadnje podlegli njegov brat in bratranca. Nič ni bilo narobe s poroko zaradi družbenih obveznosti, vendar so se vsi moški člani družine Cynster poročili iz ljubezni.

To je bilo resnično usodno za rod bojevnikov, saj so bili za vedno prepuščeni na milost in nemilost ženski. Ženski, ki je držala v malih, krhkih rokah njihovo srce, dušo in prihodnost. Ob tem bi prebledel tudi največji junak.

Česa takega zagotovo ni hotel doživeti.

Še zadnjič je zadovoljno ošinil urejeno dvorišče, pometene tlakovce in popravljene ograje, se obrnil in vstopil v glavni hlev z dirkalnimi konji. Popoldanska izmena je že začela delo v konjušnici.

Nameraval si je ogledati vadbo konj, ki je potekala pod nadzorom njegovega vrhunskega vaditelja Carruthersa.

Demon je bil na poti do kobilarne, ki se je raztezala približno tri milje južno od hipodroma v rahlo valoviti pokrajini na obrobju Goljave. Ker se je nameraval do smrti izogibati poroki, ozračje v Londonu pa je postalo prenevarno zaradi začetka sezone ter njegovih tet in matere, ki so mislile samo na poroke, žene in dojenčke, se je odločil, da se bo potuhnil in preživel sezono na varnem v kobilarni in nenevarni družbi Newmarketa.

Tu ga usoda ne bo mogla presenetiti.

Gledal je pod noge, da ne bi pomotoma stopil na fige svojih ljubljencev, ko je počasi hodil po dolgem osrednjem prehodu konjušnice. Konjske staje na levi in desni strani so bile trenutno prazne. Na drugem koncu hleva je zagledal odprta dvokrilna vrata, ki so vodila na Goljavo. Dan je bil lep. Rahel vetrič je mršil konjske grive in dolge repe. Njegovi konji so bili zunaj in počeli, kar so znali najbolje. Tekli.

Potem ko ga je sonce ves dan grelo v hrbet, se mu je zdela konjušnica hladna. Nenadoma ga je mrzlo spreletelo med lopaticami. Po hrbtu mu je ledeno zagomazelo.

Namrščil se je in skomignil z rameni. Prišel je do razširjenega dela prehoda, kjer so konjušniki lahko zajahali in razjahali. Ustavil se je in se ozrl kvišku. Zagledal je znan prizor. Konjušnik ali preizkusni jahač je zavihtel nogo čez gladek hrbet njegovega dirkalnega konja. Konj mu je kazal široko zadnjico. Demon je takoj prepoznal enega od svojih favoritov, irskega skopljenca, ki se mu je obetala dobra tekmovalna sezona. Toda njegovega pogleda ni pritegnil konj. Ni zaradi njega obstal na mestu kot vkopan.

Jezdec mu je kazal hrbet in eno nogo. Nosil je delavsko čepico, ki si jo je potegnil nizko na oči, zguljen lovski suknjič in široke hlače iz rebrastega žameta. Široke so bile povsod razen čez zadnjico, ko je dvignil nogo čez sedlo.

Carruthers je stal zraven njega in mu dajal napotke. Fant se je skušal poravnati v sedlu, tako da se je dvignil v stremenih in se znova usedel. Hlače so se mu spet napele in premaknile.

Demon je zajel sapo. Priprl je oči, stisnil čeljust in stopil naprej.

Carruthers je lopnil konja po zadnji plati. Jezdec je pokimal in pognal žival – Mogočnega Flynna – v koraku na sonce. Carruthers se je obrnil in pomežiknil, ko se mu je približal Demon.

»Ah, vi ste.« Kljub odrezavemu pozdravu in strogemu glasu ga je starec prijazno gledal. »Ste prišli pogledat, kako jim gre, kajne?«

Demon je pokimal in strmel v jezdeca na Mogočnem Flynnu. »Seveda.«

S Carruthersom je sledil Flynnu, ki je kot zadnji od konjev stopil na Goljavo.

Demon je molče opazoval vadbo konj. Mogočni Flynn je opravil nekaj lažjih vaj v koraku, drncu in spet v koraku. Čeprav je Demon spremljal tudi vadbo drugih konj, ni nikoli za dolgo izpustil Flynna z oči.

Poleg njega je Carruthers pozorno opazoval svoje varovance.

Demon ga je skrivaj ošinil. Videl je njegov globoko razorani, usnjati obraz in bledo rjave oči, ki so se široko razpirale, ko je tehtal vsak korak in meril vsak obrat varovancev. Carruthers si ni nikoli ničesar zapisoval. Ni mu bilo treba, saj si je vedno zapomnil, kateri konj je kaj naredil. Ko so se konji vrnili v hlev, je natanko vedel, kako gre vsakemu od njih in kaj potrebujejo, da bi bili še boljši. Carruthers je bil najboljši vaditelj v Newmarketu, ki je poznal svoje konje bolje od otrok. Ravno zato ga je Demon prosil in mu prigovarjal, dokler ga ni prepričal, naj postane njegov vaditelj in se posveti samo vadbi konjev.

Demon je spet zapičil oči v velikega rjavca in zamrmral: »Fant na Flynnu je pa nov, kajne?«

»Da,« je odvrnil Carruthers, ne da bi odmaknil pogled od konjev. »Iz Lidgata je doma. Ickley je odnesel pete. Vsaj mislim, da je tako. Lepega jutra ga ni bilo na delo in od takrat ga nismo več videli. Čez kak teden se mi je ponudil mladi Flick. Posadil sem ga na muhasto žival.«

Carruthers je pokimal proti Flynnu,ki se je mirno sprehajal z drugimi konji. Drobna postavica ga je krotila s presenetljivo lahkoto. »Zlahka jo je obvladal. Zato sem mu dal Flynna. Še nikoli nisem videl konja, ki bi tako hitro vzljubil jezdeca. Fant je nadarjen, ni kaj reči. Zna s konji in veliko ga je v hlačah.«

Demon mu je tiho pritrjeval. Čeprav izraz 'veliko ga je v hlačah' ni bil najprimernejši zanj. Toda gotovo se je zmotil.

Carruthers je bil zapriseženi privrženec dirkaške bratovščine in ne bi ženski nikoli zaupal enega od varovancev, kaj šele Flynna. A vendar …

V kotičku zavesti ga je glodal nenehni dvom, ki je bil močnejši od slutnje. Na drugi ravni, ki so jo usmerjali njegovi čuti, je vedel, da se ne moti. Noben fant ni imel takšne zadnjice. Ob tej misli so ga spreleteli spomini. Prestopil se je in pri sebi zaklel. Grofi co je zapustil pred komaj nekaj urami. Še nekaj časa ga ne bi smelo mučiti poželenje, kaj šele tako močna sla.

»Ta Flick?« Ime se mu je zdelo znano, vendar se ni mogel ničesar spomniti. Morda je že kdaj prej naletel nanj, če je bil fant domačin. »Kako dolgo pa že dela pri nas?«

Carruthers je še vedno gledal konje, ki so se ohlajali, preden bi jih odpeljali v hlev. »Kakšna dva tedna.«

»In opravlja vsa dela?«

»Dajem mu samo polovično plačo. Za delo v hlevu ne potrebujem hlapca. Potrebujem ga samo za jahanje. Za galopiranje in razgibavanje konj. Mislim, da to ustreza tudi njemu. Njegova mati je bolehna, zato se opoldne vrne v Lidgate in pride popoldne spet v konjušnico.«

»Mhm.« Prvi konji so se že vračali. Demon se je umaknil v hlev in obstal s Carruthersom ob prostoru za razjahanje, ko so hlapci prijahali na varovancih. Večino fantov je poznal. Pozdravil jih je, izmenjal novice z njimi in z izurjenim očesom premeril konje, ne da bi odvrnil pogled od Flynna.

Flick je jezdil na repu vrste. Drugim hlapcem je samo kratko pokimal in izmenjal nekaj besed z njimi. Sredi prijateljskega vzdušja je bil videti precej osamljen, vendar se to drugim fantom ni zdelo nič posebnega. Mirno so hodili mimo njega, ko je vodil velikega rjavca, ga trepljal po svileni dlaki na vratu in mu ljubeče prišepetaval, da je strigel z ušesi.

Demon je pri sebi tiho klel in se spet spraševal, ali se morda moti.

Flynn je prišel zadnji v hlev. Demon je stal z rokami v bokih poleg Carruthersa v senci, ki je bila še gostejša zaradi ostre bleščave zahajajočega sonca. Flick je pustil rjavcu, da še zadnjič poskoči, preden ga je umiril in odpeljal v konjušnico. Ko so udarci težkih kopit odmevali po tlakovcih, se je ozrl kvišku.

Nekajkrat je pomežiknil, da so se mu oči privadile mraka. Opazil je Carruthersa in se zastrmel v Demona. V njegov obraz. Zategnil je vajeti in široko odprl oči.

Za trenutek sta jezdec in lastnik samo strmela drug v drugega. Flick je trznil z vajetmi, zasukal Flynna in zgroženo pogledal Carruthersa. »Še vedno je nemiren. Pognal ga bom v hiter dir.« Ob teh besedah sta oba s Flynnom izginila v pišu vetra.

»Kaj, hud–!« Carruthers je planil za njima, a se je ustavil, ko je ugotovil, da ju ne bi nikoli ujel. Začudeno se je obrnil k Demonu. »Še nikoli ni storil česa takega.«

Demon je v odgovor samo zaklel. Odšel je skozi hlev. Ustavil se je v prvi odprti staji, kjer je hlapec snemal podprsnico enemu od težjih konj.

»Pusti!« Demon je odrinil presenečenega fanta. S potegom roke in kolena je spet zapel podprsnico. Skočil je v sedlo in konja zadenjsko spravil iz staje, ko je iskal stremena.

»Saj ni treba. Za njim lahko pošljem katerega od fantov.«

Carruthers se mu je umaknil, ko je odjezdil v lahkotnem drncu.

»Ne, prepusti ga meni. Mu bom že pokazal.«

Čeprav ni verjel, da je Carruthers razumel njegov poudarek, mu ni utegnil razložiti. Mrmral si je v brado, ko se je pognal za ubežnikoma.

Takoj ko je prišel iz hleva, je spodbodel konja in prešel iz drnca v galop. Takrat je že zagledal svoj plen v daljavi. Izginila je v sencah dreves. Še trenutek in izgubil bi jo izpred oči.

Stisnil je čeljusti in si popravljal stremena, ko je dirjal za njo v poplavi kletvic in psovk. Končno mu je uspelo podaljšati stremena, da je lahko normalno sedel v sedlu in jo začel zares loviti.

Zibajoča se postavica na Flynnu se je ozrla nazaj in se spet obrnila naprej. Čez sekundo je Flynn zavil in podaljšal korak.

Demon je spodbadal konja in jima skušal presekati pot počez. Toda znašel se je na težavnem terenu. Ko je upočasnil in ga obšel, se je ozrl naprej in opazil, da je Flick zavila v drugo smer.

Namesto da bi se razdalja med njim zmanjšala, se je še povečala. Stiskal je čeljusti, priprl oči in pozabil na kletvice. Posvetil se je samo ježi. V dveh minutah je moral spremeniti načrt. Čeprav je sprva hotel dohiteti Flicka in zahtevati pojasnilo, se je moral zadovoljiti s tem, da mu presneta ženska ne bi ušla izpred oči. Jezdila je kot demon. Celo bolje od njega. Ni se zdelo verjetno, vendar …

Bil je izjemen jezdec, morda celo najboljši. Lahko je jezdil karkoli s štirimi nogami, grivo in repom. Na vsakem terenu. Toda 'Flick' mu je pošteno posvetila.KIROJA D.O.O. Visoko 31 b SI-1292 IG 

ID za DDV: SI87593351

Odgovorna oseba: Rok Kukovič

 E-naslov: info@kiroja.si

                  kiroja.irma@gmail.com, rok.kiroja@gmail.com

 Kontakt: 031 397 367

Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje) 

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije: 
a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
b) kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon) 
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev
d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletni strani naj bi bil dostopen v razumljivem roku, v kolikor ni tako, ponudnik kupca obvesti) 
e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave) 
f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške prevoza 
g) način plačila in dostave 
h) časovno veljavnost ponudbe 
i) rok, v katerem je še možno odstopiti od naročila in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka 
j) pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci  
Načini plačila 
V spletni trgovini www.kiroja.si ponudnik omogoča naslednje načine plačila: 

- po predračunu (plačilo na poslovni TRR odprt pri banki NLB SI56 0201 0026 0538 668

- z gotovino ali bančno (kreditno) kartico (GLS - po povzetju) 

Kupec izbere želeno knjigo in jo s klikom na košarico z napisom NAKUP sprosti v košarico, ki omogoča tudi kasnejšo odstranitev knjige, dodajanje ali spremembo količine izbranih knjig. Navodila za nakup so objavljena na spletni strani www.kiroja.si v rubriki košarica.

Takoj po oddanem naročilu boste na svoj e-naslov (ki ga boste navedli v obrazcu za registracijo) prejeli informativni izpis vašega naročila. Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira ter odpošlje. 
Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga 
Pri naročilih, sklenjenih na daljavo, ima kupec pravico odstopiti od naročila v15-ih dneh od oddanega naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15-ih dneh od prejetja knjig, in sicer na kontaktni e-naslov kiroja.irma@gmail.com, knjige pa vrniti v nadaljnjih 15-ih dneh. Strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od naročila, je neposreden strošek vračila blaga (poštnina).

Ker je kupec knjige že prejel pa vendar od naročila odstopi, mora knjige nepoškodovane in v nespremenjeni količini odposlati pošiljatelju po pogojih navedenih v prejšnjem odstavku, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Ponudnik vrne kupcu kupnino najpozneje v roku 15 dni od prejetja vrnjenih in nepoškodovanih knjig.
V primeru vidne poškodbe embalaže mora biti reklamacija kupca ponudniku ali dostavni službi podana ob prejemu blaga. Kupec takega blaga ni dolžan sprejeti in lahko pošiljko z reklamacijskim zapisnikom zavrne. V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina, kaže znake odprtja, ali so knjige v paketu poškodovane, kupec pa je tak paket vseeno prevzel, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije, GLS-u ali pri prodajalcu. Če sumite, da je poškodba nastala med dostavo izdelka in jo je povzročila prevozna služba, to storite tako, da paket odnesete na najbližjo pošto ali GLS dostavo v enakem stanju, kot ste ga prejeli (ne da bi karkoli dodali ali odstranili) ter izpolnite reklamacijski zapisnik, nato za dokončno ureditev zadeve poskrbi ponudnik. Skupaj z GLS-om ali Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času. Kupcu priporočamo, da paket pred prevzemom pregleda in preveri vsebino v navzočnosti dostavljavca. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk, ki so poslane z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. 
Reklamacije 
Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne knjige, v napačni količini, ali če kako drugače odstopajo od kupčevega naročila. Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za naročen, brezhiben artikel ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake. V primeru reklamacije, lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. V slednjem primeru si prodajalec pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino po veljavnem ceniku, vendar največ v znesku za kolikor se je v času uporabe in zaradi uporabe, artiklu zmanjšala tržna vrednost. Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na stroške in po vnaprejšnjem dogovoru s ponudnikom vrne po pošti. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, če se tega s kupcem nismo izrecno dogovorili! 
Dostava 
Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS Slovenija, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. 
Varnost in pravica do zasebnosti
Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Podatki so shranjeni v strežnikih, zaščiteni z geslom in z omejenim dostopom. Spletna trgovina www.kiroja.si dobro skrbi za varnost vaših osebnih podatkov in spoštuje vašo izbiro za njihovo nameravano rabo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

Komunikacija

S kupcem sme ponudnik stopiti v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. 
Reklamna elektronska sporočila morajo vsebovati naslednje sestavine: 
- jasno in nedvoumno morajo biti označena kot reklamna sporočila
- pošiljatelj mora biti jasno razviden 
- različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, morajo biti označene kot takšne. Prav tako morajo biti jasno določeni pogoji udeležbe v njih. 
- željo kupca, da ne prejemajo reklamnih sporočil, je potrebno spoštovati 
Odveza odgovornosti 
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova razpoložljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudniku ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletni strani. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. 
Pritožbe in spori 
- Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. 
- Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb je na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen. 
- Ponudnik je dolžan v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. 
- Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost kupčevega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da kupec ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. 
Pravno obvestilo 
Spletna trgovina www.kiroja.si in vsi podatki, slike in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati  ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Cene 

Vse cene v spletni trgovini podjetja KIROJA d.o.o. so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Veljajo tiste cene, ki so objavljene v trenutku oddaje naročila. Naročilo kupca je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika (info@kiroja.si). 
V primeru, da bi se cena izdelka tekom obdelave naročila spremenila, bo ponudnik kupca o tem predhodno obvestil. V kolikor se kupec z novo ceno ne bo strinjal, lahko zavrne naročilo in o tem pravočasno obvesti ponudnika na                naslov: kiroja.irma@gmail.com
Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.kiroja.si

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS. Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete pogoje poslovanja. Podjetje KIROJA d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.kiroja.si 
Kiroja.si je spletna trgovina, ki jo upravlja podjetje KIROJA d.o.o. - v nadaljevanju ponudnik. Ob registraciji, vsak uporabnik spletne trgovine www.kiroja.si postane hkrati tudi član oziroma kupec. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo tudi pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

 

 

 

 www.kiroja.si - vse pravice pridržane. Izdelava in gostovanje spletnih strani www.strani.com