Joanna Bolouri Joanna Bolouri: SeXznam Kiroja - spletna knjigarna


E-NOVICE

Vpišite vaš epoštni naslov:
Naročite se na epoštne novičke in bodite redno obveščeni o vseh novostih, akcijah in popustih.Nahajate se v kategoriji: / Kiroja / Sodobni romani
Joanna Bolouri Joanna Bolouri: SeXznam

Joanna Bolouri Joanna Bolouri: SeXznam
Večja slika Večja slika


Phoebe Henderson je morda res samska, a to ni nekaj, kar bi jo osrečevalo. Minilo je eno leto, odkar je svojega fanta Alexa našla v postelji z drugo, in niti številne steklenice vina in neštete ure analiziranj njunega razmerja z najboljšo prijateljico Lucy niso ničesar spremenile. Soočena z novim letom brez nove ljubezni se Phoebe odloči, da bo poiskala drugačno rešitev.

Seznam: deset stvari, ki si jih je v postelji vedno želela preizkusiti, toda nikoli ni imela priložnosti (ali poguma!). Seznam želja med rjuhami. Eno leto užitkov, brez obveznosti.

 

Preprosto, kajne?

 

Prištejte vsiljive sodelavce, prijatelje z ugodnostmi, pustolovščine v naravi in morda celo pravo ljubezen in Phoebe bo imela polne roke dela.Vpogled v knjigo:


Sreda, 17. avgust

Ko sem se oblačila za nocojšnji izziv, sem spoznala dvoje: 1) Obleči steznik brez pomoči je že samo po sebi izziv in 2) bila sem zelo vznemirjena, ker se bom lahko spet igrala z Oliverjem. Nanesla sem si še en sloj šminke in nato pohitela v spalnico, da bi jo pripravila, ter si iz zadnjice vlekla črne tangice, ki so se mi neprijetno zarezovale v kožo. Rožnate prevleke za posteljnino sem zamenjala z izposojenimi črnimi iz satena ter prižgala par črnih sveč, da bi pričarala gotsko vzdušje. Ravno v trenutku, ko sem si zapenjala črne škornje do kolen, je pozvonilo pri vratih. Odprla sem jih s prevezo za oči in lisicami v rokah.
Hvala bogu, da je prišel Oliver.
»Vau, Phoebe, ti –«
»Utihni in pojdi v spalnico,« sem odločno zahtevala. Še samo sebe sem prestrašila.
V spalnici sem mu ukazala, naj se počasi sleče, jaz pa sem ga opazovala. Moram priznati, da me je zelo vzburjal pogled nanj, ko se je nekoliko živčno slačil. Čisto gol je obstal. Oh, bog, kako ljubim njegovega tiča.
»Phoebe? PHOEBE? In kaj zdaj?«
»Hmm? Oh, da. Ulezi se. Zapri oči.«
Obe roki sem mu privezala k postelji in mu pokrila oči, nato pa sem si popravila tangice. »Lezi. Da se mi ne premakneš.«
Potem sem odšla v kuhinjo in si privoščila cigareto ter se pretvarjala, da je to del igre, a v resnici nisem imela pojma, kaj naj naredim; morala sem si izmisliti kaj boljšega od fafanja in kričanja. Toda tudi cigareto sem potrebovala. Moj kratki, a poučni vpogled v svet zavezovanja je bil dovolj, da sem spoznala, kako nikoli ne bom šeškajoča, jajca stiskajoča in na obrazu sedeča domina, a vsaj poskusim lahko. V sobo sem odnesla kozarec tople in kozarec hladne vode in ju postavila na nočno omarico. Videla sem, da je bil nekoliko nemiren, spraševal se je, kaj načrtujem. Začela sem z mrzlim in toplim fafanjem – najprej sem si v usta dala toplo, nato pa še hladno vodo in mu ga pofafala. To sem videla na spletu. Dobro? Verjetno že, ker ga še nikoli nisem slišala tako glasno vzdihovati. Potem sem z jezikom drsela po celotni površini njegovega telesa in mu povedala, kakšen umazan fantek je. Poskusil se je osvoboditi okovov.
»NEHAJ!« Sem zakričala in se sklonila k njegovemu ušesu. »Poslušaj,« sem rekla, »jaz bom počela, kar me je volja. Ti se me niti dotaknil ne boš.« Nato sem ga grobo poljubila in ga zajahala. Počasi sem ga pofukala in celo dovolil je, da sem mu v zadnjico potisnila prst. Kar je bil zelo čuden občutek, toda ker nisem zraven gledala, je vse skupaj spominjalo na zadnjo sceno v filmu Indiana Jones: Lov za izgubljenim zakladom.
Ko sva končala, je rekel: »Odkleni me. Moram te čutiti.« Zato sem ga osvobodila in nato sva se v postelji stiskala in poslušala Johnnyja Casha. Stiskala? Domine se ne stiskajo in ne poslušajo Johnnyja Casha; smo popolne pokvarjenke in poslušamo Rammstein.

www.kiroja.si - vse pravice pridržane. Izdelava in gostovanje spletnih strani www.strani.com